OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Resultater etter eksamen vår 2022 er publisert på iSkole

Eksamen for privatister

En privatist går opp til eksamen uten å være elev i faget.

Her finner du informasjon om hvordan du melder deg opp

Det er svært viktig at du som privatist leser informasjon om privatisteksamen i Nordland før du melder deg på. I tillegg til de opplysningene som er oppgitt her, har utdanningsdirektoratet mye nyttig informasjon på sitt nettsted

Privatisteksamen arrangeres normalt 2 ganger i året – i november/desember og i april/mai.

Det er to typer privatister:

Eksamensreglement

Retningslinjer for gjennomføring av eksamen

Har du spørsmål om fagprøve, fag- og svennebrev tar du kontakt via kontaktskjema eller på telefon: 75650000.

Har du spørsmål om eksamen som elev tar du kontakt med skolen din.