OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Åpent møte med Nord Universitet

Logo for Nord Universitet. Rundt symbol med ulike farger og teksten "Nord universitet" i store bokstaver ved siden av. - Klikk for stort bilde Nord Universitet

Narvik kommune og Nord Universitet inviterer til møte om hvordan det jobbes med rekrutteringen til læreryrket.

Husk påmelding!

Dato: 25. oktober

Tid: 18.00 - 20.00

Hvor: Narvik rådhus, kommunestyresalen

Servering: Gratis pizza og brus til alle (husk påmelding!)

Hvem: Møtet er myntet på elever i videregående, vikarer i skole/barnehage, ufaglærte medarbeidere i skole, ansatte i kommunen, ledere og rådgivere i skole/barnehage og andre som er nysgjerrige og vurderer å ta en utdanning.

Meld deg på møtet her (ekstern lenke)

Agenda:

  • Velkommen ved Narvik kommune.
  • Narvik kommune forteller om sine behov for rekruttering til lærerstillinger og behov for utdanning nå og videre.
  • Narvik kommune legger frem insentiver som kan tilbys for å få flere til å ta lærerutdanning/videreutdanning/fullføre utdanningen sin.
  • Nord Universitet presenterer seg og satsningen LæreriNord.
  • Nye studietilbud i Bodø fra høsten 2023
  • Nord Universitet presenterer tiltak for å koble nyutdannede lærerstudenter til kommunen (karrieredag 25. januar 2023).
  • Pizza og brus mens det åpnes for spørsmål til Nord Universitet.
Foto av fem små barn sammen med en kvinne ute i fuktige forhold på en asfaltert gårdsplass med trær i bakgrunnen. Det ene barnet hopper av glede. - Klikk for stort bilde Hanne Paulsen Gravrok