OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Elever deltok på Opptur-konferansen

Tre elever poserer foran scenen med Opptur 2023-logoen synlig på skjerm bak dem. - Klikk for stort bilde Viggo Sund

22. februar deltok økonomielevene på studiested Frydenlund på Opptur-konferansen sammen med Narviks næringslivforening. En spennende konferanse hvor blant annet Securican UB, fjorårets ungdomsbedrift fra Narvik vgs, fortalte om sitt år med ungdomsbedrift. Ungdommene bak Securian UB baserte bedriften sin på en ide om å lage et feste som kan skrus på veggen slik at man kan hekte søppeldunkene sine på for å hindre dem i å blåse over ende. De imponerte sterkt og kvalifiserte til Norgesmesterskapet for ungdomsbedrifter ifjor.

Vi takker Narvik Sparebank som sponset våre elever med påmeldingskostnader slik at de kunne få en innsikt i det lokale næringslivet de utdanner seg for å ta del i.

Oversiktsbilde av salen hvor konferansen fant sted, tatt bakfra med publikum og bildefremvisning oppe på scenen godt synlig. - Klikk for stort bilde
Tre elever poserer foran scenen med Opptur 2023-logoen synlig på skjerm bak dem. - Klikk for stort bilde
Elev poserer og smiler sammen med administrasjonssjefen for næringslivet i Narvik. - Klikk for stort bilde