OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Elever dro til Kjeldebotn på oppdrag

Undervisning som er til nytte for lokale aktører.

Tre elever i kjeledress som jobber med sveiseapparat på en tilhenger. En elev sveiser for seg selv mens de to andre holder en metallplate på plass og sveiser den fast til kanten av tilhengeren. - Klikk for stort bilde Kent Gøran Hauge

Onsdag 24. april var tre elever fra klasse 1TPB på tur til Kjelde i Kjeldebotn for å utføre arbeidsoppdrag. Odd-Arne, William og Noah går VG1 teknologi- og industrifag og hadde fått oppdrag fra Moen gård i Kjeldebotn om å få ordnet en rundballegrind til den nye sesongen.

De tre handlekraftige karene fikk erfare at ikke alt går etter planen, og de har måtte gjøre en del endringer og være løsningsorienterte. God innsats og hardt arbeid gjorde at de stolt kunne levere fra seg et endelig produkt til slutt. 

 

Tre elever iført kjeledresser poserer bak en stor tilhenger med en metallgrind. - Klikk for stort bildeFra venstre: Odd-Arne, William og Noah. Kent Gøran Hauge