OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Elever fikk besøk fra kommunens team

Bilde av en smilende Brita Jørgensen som holder foredrag om pasientsentrert helsetjeneste team for helsefagarbeider-elever ved Narvik vgs. - Klikk for stort bilde John Omland Helsefagarbeiderne fikk høre om Pasientsentrert helsetjenesteteam i Narvik.

Med oppstart i januar 2021 er PSHT et relativt nytt tilbud i Narvik, og det hele stammer fra et samarbeid mellom Narvik kommune og UNN. I praksis er det et tverrfaglig samarbeid mellom leger, sykepleiere, ergoterapeuter, fysioterapeuter, farmasøyter og sekretærer. Sammen er de bedre rustet til å hjelpe eldre pasienter med sammensatte og kroniske sykdommer i kommunen med ulike utfordringene de møter i hverdagen. Teamet har et forebyggende fokus og setter spørsmålet "Hva er viktig for deg?" I sentrum.

Om du ønsker å lære mer om Pasientsentrert helsetjenesteteam kan du trykke her. (ekstern lenke)

Onsdag 27. oktober tok enhetsleder for teamet, Brita Jørgensen, turen til Narvik vgs for å snakke om hvordan teamet fungerer i praksis for de kommende helsefagarbeiderne på Solhaugen. Hos oss på Narvik vgs ruster vi elevene for realiteten som møter dem ute i arbeidslivet, og da er det uvurderlig å for elevene å høre fra dem som gjør jobben den dag i dag. Vi takker Jørgensen som tok tid til oss og ønsker henne hjertelig velkommen tilbake!