OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Foredrag om ungdom og rus til foresatte

Logo for Norsk Narkotikapolitiforening - Klikk for stort bilde Norsk Narkotikapolitiforening Norsk Narkotikapolitiforening inviterer foresatte til auditoriet på det 4. hjørnet i Narvik, mandag 2. mai kl. 18.30

Program:
Situasjonen i ungdomsmiljøet i Narvik slik kommune og politiet ser den v/SLT-koordinator Stein Ivar Woll og politikontakt Vidar Eng.

"Bry Deg" v/Torbjørn Nervik, Norsk Narkotikapolitiforening er et foredrag om hva foreldre / voksne som er i tett kontakt med barn og unge bør vite og hva de alene og sammen kan gjøre for å skape gode oppvekstvillkår for de unge.

"Tør Du" v/Mona og Arne Bratland. Mona og Arne Bratland mistet sin sønn Håkon 30. september 2017 i overdose og bruker nå mye av sin energi på å forhindre at andre må oppleve det samme. Et foredrag om hvordan det er å miste sin sønn som følge av overdose med viktig budskap om hva såkalte ufarlig narkotika kan medføre.

"" - Klikk for stort bilde Norsk Narkotikapolitiforening