OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Ord i Spor under Vinterfestuka

Forfatter Tore Renberg står og snakker med elever fra Narvik vgs studiested Solhaugen. - Klikk for stort bilde Hanne-Lene Stenberg Nilsen  Tore Renberg besøkte elevene på Narvik vgs under VU.

Hvert år under Vinterfestuka foregår litteraturfestivalen Ord i Spor som et av kulturarrangementene på programmet. Festivalen er et samarbeid mellom Narvik bibliotek, Nordland fylkesbiblioteket, Narvik videregående skole og Stiftelsen Vinterfestuka og har bragt flere kjente forfattere på besøk til elevene ved Narvik vgs i årene etter den ble startet opp.

I år ble forfatteren Tore Renberg som har skrevet blant annet "Mannen som elsket Yngve" og de to nynorske bøkene "Du er så lys" og "Tollak til Ingeborg" invitert til Narvik. Torsdag 24. mars tok Renberg derfor turen til auditoriet på Solhaugen for å snakke om den sistenevnte boken "Tollak til Ingeborg" som kom ut i 2020. Elevene var engasjerte og fikk stille spørsmål til forfatteren i tillegg til at det ble lest høyt fra boken til glede for klassene som deltok. Vi takker Tore Renberg for besøket og ønsker ham hjertelig velkommen tilbake til oss!