OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Oppfølgingstjenesten

Oppfølgingstjenesten (OT) sin oppgave er å hjelpe og veilede deg som ikke søker, får eller tar imot videregående skole- eller læreplass, og deg som slutter i løpet av skoleåret.

OT gir veiledning og rådgivning og hjelper deg med dine planer for videre opplæring/utdanning.

OTs formål er å sørge for at all ungdom som tilhører tjenestens målgruppe får tilbud om opplæring, arbeid eller annen beskjeftigelse. Tilbudene skal primært føre frem til:
- studiekompetanse
- yrkeskompetanse
- delkompetanse innenfor videregående opplæring

OT er en del av elev- og lærlingtjenesten i videregående skole og samarbeider i særlig grad med rådgivere i grunnskole, NAV, den pedagogisk- psykologiske tjenesten (PPT)sosial- og helsetjenesten og opplæringsavdelingen i fylkeskommunen.

Det er fylkeskommunen som har hovedansvar for Oppfølgingstjenesten, men tjenesten bygger på et samarbeid mellom kommunale, fylkeskommunale og statlige instanser som har ansvar for ungdom.

Oppfølgingstjenesten Narvik videregående skole

OT- koordinator: Greta Stormo Myreng
Telefon: Direkte 75 65 66 39 / sentralbord 75 65 65 00 / mobil 90 02 39 74
E- post: gremyr@vgs.nfk.no
Postadresse: 8512 Narvik
Besøksadresse: Studiested Frydenlund, Villaveien 59