OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Aktuelt

Ved skolestart høsten 2022 tar Nordland i bruk nytt skoleadministrativt system, Visma InSchool (VIS). VIS er en nasjonal løsning, og Nordland er det nest siste fylket som tar løsningen i bruk.

Systemet er fortsatt under utvikling, og det er dataselskapet Visma Enterprise AS som står for arbeidet. Visma Enterprise er et av Norges og Europas største selskap i sitt slag.

Narvik videregående-elev med sveisemaske i sving med sveiseapparatet.

Narvik vgs har tre studiesteder. Her er oversikten over hvilket studiested du finner din linje på til høsten.

Rektor Anita Merete Sletbakk foran skiltet til studiested Solhaugen.

Kjære alle sammen! Gratulerer med et godt gjennomført skoleår!

Nordland fylkeskommunes logo. Sort skip på gult skjold.

Studiested Frydenlund holdt i løpet av mai en konkurranse blant VG2-elevene om å skrive det beste essayet. Nå er vinnerne kåret!

Dan Peters fra Fulbright presenterer hvem han er på auditorium på studiested Solhaugen

Fjorårets Fulbright Roving Scholar kom på et forsinket besøk etter at skolene var stengt ned på grunn av covid-19 ifjor.

""

Informasjon til foresatte og ungdom om Ungdata-undersøkelsen i Nordland 2022

Logo for Norsk Narkotikapolitiforening

Norsk Narkotikapolitiforening inviterer foresatte til auditoriet på det 4. hjørnet i Narvik, mandag 2. mai kl. 18.30

Forfatter Tore Renberg står og snakker med elever fra Narvik vgs studiested Solhaugen.

Tore Renberg besøkte elevene på Narvik vgs under VU.

Videre bilde som også viser litt av publikum under foredraget til de samiske veiviserne mens de snakker generelt om hva elevene forbinder med ordet "samer".

En av årets deltakere fikk gjensyn med kjente trakter.

Tre amsatte fra bedriften Bamek holder presentasjon på storskjerm.

Industribedriften Bamek fra Ballangen hadde lærerik dag sammen med elevene på teknologi- og industrifag.