OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Aktuelt

Jen Atkins fra Fulbright holder foredrag om amerikansk samfunn og kultur på auditoriet til studiested Solhaugen. Hun veiver med armene og er engasjert mens hun introduserer seg selv.  På lysbildet bak henne står det: "Hi! I'm Jen. I'm a Fulbright Roving Scholar in American Studies. I'm from New Orleans, Louisiana but I live in Tallahassee, Florida, where I teach dance history to college students."

Elevene fikk en innføring i amerikansk kultur og historie.

Ved skolestart høsten 2022 tar Nordland i bruk nytt skoleadministrativt system, Visma InSchool (VIS). VIS er en nasjonal løsning, og Nordland er det nest siste fylket som tar løsningen i bruk.

Systemet er fortsatt under utvikling, og det er dataselskapet Visma Enterprise AS som står for arbeidet. Visma Enterprise er et av Norges og Europas største selskap i sitt slag.

Foto av fem små barn sammen med en kvinne ute i fuktige forhold på en asfaltert gårdsplass med trær i bakgrunnen. Det ene barnet hopper av glede.

Narvik kommune og Nord Universitet inviterer til møte om hvordan det jobbes med rekrutteringen til læreryrket.

Husk påmelding!

Grønn logo med teksten "YAM" i store bokstaver og "Youth aware of Mental Health" skrevet med mindre tekst ved siden av.

I løpet av høsten gjennomføres undervisningsprogrammet YAM for skolens VG1-klasser.

Bilde av tavle med ordet "Foreldremøte" skrevet i hvit tekst.

21. september klokken 18.00 til 19.30 er det foreldremøte for foresatte på VG1 på studiested Solhaugen!

Klasse 3STA og 3STB poserer foran inngangspartiet og i trappen til Skogheim Gård i Hamarøy.

VG3 reiste denne uka på dagstur til Hamarøy og Hamsun-senteret. Her er ST3A og ST3B ved Skogheim gård som Knut og kona Marie drev fra 1911-1917. Her fikk paret tre av sine fire barn, og her startet Hamsun å skrive på «Markens grøde», romanen han siden fikk Nobelprisen i litteratur for.

Bilde av tavle med ordet "Foreldremøte" skrevet i hvit tekst.

13. september klokken 19.00 er det foreldremøte for foresatte på VG1 på studiested Frydenlund!

Fem universitetsstudenter poserer med Ent3r logo på klærne. Tekst under: Ent3r er tilbake! Nå kan du få gratis leksehjelp

Synes du realfag-leksene blir litt vanskelige å mestre? Få hjelp av kjempeflinke universitetsstudenter på UiT Narvik!

Vilde Kristine Hermansen står med mikrofonen foran jury-medlemmer i EMAX Norge.

Fjorårets "Securian UB" ble en av tre vinnere i sommer.