OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Aktuelt

For første gang på 12 år har antallet søkere til videregående skole i Nordland gått opp. Totalt har 7426 personer med ungdomsrett søkt på videregående opplæring i fylke i år, noe som er 134 mer enn i fjor.

Narvik videregående skole skal arrangere eksamen for våre kjekke elever og privatister våren 2023.  

Alle elever og ansatte som bor i Beisfjord holder seg derfor hjemme fra skolen. Permitteringen forutsetter at elevene det gjelder følger opp det arbeidet som er avtalt med lærerne sine.

Elevene fikk en innføring i amerikansk kultur og historie.

 

Ved skolestart høsten 2022 tar Nordland i bruk nytt skoleadministrativt system, Visma InSchool (VIS). VIS er en nasjonal løsning, og Nordland er det nest siste fylket som tar løsningen i bruk. 

 

Systemet er fortsatt under utvikling, og det er dataselskapet Visma Enterprise AS som står for arbeidet. Visma Enterprise er et av Norges og Europas største selskap i sitt slag.

Narvik kommune og Nord Universitet inviterer til møte om hvordan det jobbes med rekrutteringen til læreryrket.

Husk påmelding!

I løpet av høsten gjennomføres undervisningsprogrammet YAM for skolens VG1-klasser.

21. september klokken 18.00 til 19.30 er det foreldremøte for foresatte på VG1 på studiested Solhaugen!