OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Aktuelt

Dan Peters fra Fulbright presenterer hvem han er på auditorium på studiested Solhaugen

Fjorårets Fulbright Roving Scholar kom på et forsinket besøk etter at skolene var stengt ned på grunn av covid-19 ifjor.

""

Informasjon til foresatte og ungdom om Ungdata-undersøkelsen i Nordland 2022

Logo for Norsk Narkotikapolitiforening

Norsk Narkotikapolitiforening inviterer foresatte til auditoriet på det 4. hjørnet i Narvik, mandag 2. mai kl. 18.30

Forfatter Tore Renberg står og snakker med elever fra Narvik vgs studiested Solhaugen.

Tore Renberg besøkte elevene på Narvik vgs under VU.

Videre bilde som også viser litt av publikum under foredraget til de samiske veiviserne mens de snakker generelt om hva elevene forbinder med ordet "samer".

En av årets deltakere fikk gjensyn med kjente trakter.

Tre amsatte fra bedriften Bamek holder presentasjon på storskjerm.

Industribedriften Bamek fra Ballangen hadde lærerik dag sammen med elevene på teknologi- og industrifag.

Redningshunden graver i snøhaugen for å komme frem til markørene under snøen.

Ambulansefag fikk besøk av redningshund!

Skjermdump av feilmelding for NFK.no da man ikke kunne nå nettsiden

Nordland Fylkeskommune jobber fortsatt iherdig med å få friskmeldt alle systemene etter dataangrepet 22. desember 2021.

Illustrasjonsbilde av COVID 19-viruset modellert i 3D.

Trer i kraft fra og med torsdag 16. desember.