OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Tre personer i ENT3R-uniform smiler til kameraet foran en sort bakgrunn.

Gratis hjelp i matematikk og realfag gjennom ENT3R Narvik.

To elever demonstrerer vaksinering via sprøyte på helsearbeiderfag.

Onsdag 15. september åpnes det for drop-in vaksinering for VG1 og VG2-elever ved Narvik vgs.

Nærbilde av rektor Anita Merete Sletbakk.

Velkommen som elev ved Narvik videregående skole!

VG1-elever, innføringsklassen og påbygg har startsamtaler på egne tidspunkter mandag 23. august. Les i artikkelen for å finne ut mer.
VG2- og VG3-elever møter mandag 23. august kl. 09:00 på sitt studiested. Det blir full dag.

Rektor Anita Merete Sletbakk foran skiltet til studiested Solhaugen.

Kjære alle sammen! Vi er kommet til avslutningen på enda et skoleår der vi har vært nødt til å tenke på smittevern og følge smittevernregler.

Narvik videregående-elev med sveisemaske i sving med sveiseapparatet.

Narvik vgs har tre studiesteder. Her er oversikten over hvilket studiested du finner din linje på til høsten.

To elever tar hjelmen av simuleringsdukken for førstehjelp etter en sykkelulykke.

Ikke alle prøver foregår med penn og papir!

Elev står på eldgamle skinner foran et dalsøkk med snøkledde fjell i sola.

Idrettselever tok turen til det nedlagte kvartsbruddet.

Bilde som viser en illustrasjon av koronavirus

Kunnskapsministeren har besluttet at muntlig eksamen avlyses i hele landet på grunn av smittesituasjonen.

Russen har allsang på scenen hvor de synger om hvor slitsomt livet er.

Årets russerevy brakte løst tirsdag 25.05 i aulaen på Frydenlund.