OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Aktuelt

En ansatt fra HRS står foran søppelhall og forteller om HRS sitt arbeide til elevene og lærerne.

Restaurant- og matfag VG1 besøkte HRS for å høre om hva som skjer med søppel i Narvik.

Bilde av en smilende Brita Jørgensen som holder foredrag om pasientsentrert helsetjeneste team for helsefagarbeider-elever ved Narvik vgs.

Helsefagarbeiderne fikk høre om Pasientsentrert helsetjenesteteam i Narvik.

Bilde som viser en illustrasjon av koronavirus

Beskjed fra rektor angående nylig smitte i Narvik.

Bærekraftsenteret inviterer til markering av verdensdagen for psykisk helse.

Bilde av tavle med ordet "Foreldremøte" skrevet i hvit tekst.

Foreldremøter for vg1 gjennomføres i uke 39.

Av smittevernhensyn ber vi om at det kun møter en voksen pr elev, med mindre det er særlige årsaker til at begge foreldre bør møte.

Tre personer i ENT3R-uniform smiler til kameraet foran en sort bakgrunn.

Gratis hjelp i matematikk og realfag gjennom ENT3R Narvik.

To elever demonstrerer vaksinering via sprøyte på helsearbeiderfag.

Onsdag 15. september åpnes det for drop-in vaksinering for VG1 og VG2-elever ved Narvik vgs.

Nærbilde av rektor Anita Merete Sletbakk.

Velkommen som elev ved Narvik videregående skole!

VG1-elever, innføringsklassen og påbygg har startsamtaler på egne tidspunkter mandag 23. august. Les i artikkelen for å finne ut mer.
VG2- og VG3-elever møter mandag 23. august kl. 09:00 på sitt studiested. Det blir full dag.

Rektor Anita Merete Sletbakk foran skiltet til studiested Solhaugen.

Kjære alle sammen! Vi er kommet til avslutningen på enda et skoleår der vi har vært nødt til å tenke på smittevern og følge smittevernregler.