OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Redningshunden graver i snøhaugen for å komme frem til markørene under snøen.

Ambulansefag fikk besøk av redningshund!

Skjermdump av feilmelding for NFK.no da man ikke kunne nå nettsiden

Nordland Fylkeskommune jobber fortsatt iherdig med å få friskmeldt alle systemene etter dataangrepet 22. desember 2021.

Illustrasjonsbilde av COVID 19-viruset modellert i 3D.

Trer i kraft fra og med torsdag 16. desember.

En ansatt fra HRS står foran søppelhall og forteller om HRS sitt arbeide til elevene og lærerne.

Restaurant- og matfag VG1 besøkte HRS for å høre om hva som skjer med søppel i Narvik.

Bilde av en smilende Brita Jørgensen som holder foredrag om pasientsentrert helsetjeneste team for helsefagarbeider-elever ved Narvik vgs.

Helsefagarbeiderne fikk høre om Pasientsentrert helsetjenesteteam i Narvik.

Bilde som viser en illustrasjon av koronavirus

Beskjed fra rektor angående nylig smitte i Narvik.

Bærekraftsenteret inviterer til markering av verdensdagen for psykisk helse.

Bilde av tavle med ordet "Foreldremøte" skrevet i hvit tekst.

Foreldremøter for vg1 gjennomføres i uke 39.

Av smittevernhensyn ber vi om at det kun møter en voksen pr elev, med mindre det er særlige årsaker til at begge foreldre bør møte.

Tre personer i ENT3R-uniform smiler til kameraet foran en sort bakgrunn.

Gratis hjelp i matematikk og realfag gjennom ENT3R Narvik.